mr. Tim van der Torn

Contactgegevens

Naam mr. Tim van der Torn
E-mailadres Info@dlsa.nl
Telefoonnummer 085-0240041

Locatie

Dolderman Letselschade Advocaten

Telefoonnummer 085-0240041
Faxnummer 085-0240042
Bezoekadres Herculeslaan 24
3584AB, Utrecht

Introductie

Tim van der Torn studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na zijn studie is hij zijn advocatenloopbaan begonnen bij een gerenommeerd Utrechts advocatenkantoor. Sinds januari 2017 werkzaam bij DLSA. Tim van der Torn is gespecialiseerd in het letselschaderecht en heeft daarnaast veel kennis van het sociaal zekerheidsrecht zoals bijvoorbeeld de WIA, WAO en ziektewet. Een sterk analytisch vermogen, een zorgvuldige werkwijze en een klantgerichte aanpak zijn de kwaliteiten die hem helpen een goed resultaat voor uw zaak te behalen. Tim volgt de LSA opleiding aan de Grotius specialisatieopleiding Personenschade (LSA-opleiding).

Praktijkgebieden: civiel, ambtenaar (rechtspositie), militair, veteraan, politie, dwarslaesie, whiplash, verkeersongeval, arbeidsongeval, chroom 6 en burnpit.







Zakelijk

Rechtsgebied Aansprakelijkheidsrecht, Letselschaderecht, Bestuursrecht
Type profiel Advocaat
Particulier/zakelijk Particulier & Zakelijk

Interesses

CV

Bedrijf Activiteit Periode
Dolderman Letselschade Advocaten Advocaat

Artikelen

30-3-2021

De werkweek van mr. Tim van der Torn Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Tim van der Torn en werk nu ruim zeven jaar als advocaat met een praktijk waarin de nadruk ligt op letselschade. Mijn werkweek is divers en graag wil ik jullie een idee geven van de aspecten die mijn werk zo bijzonder...

Meer