mr. Sharon Aaldering

Contactgegevens

Naam mr. Sharon Aaldering
E-mailadres sharon.aaldering@nysingh.nl
Telefoonnummer +31 88 752 0201
Mobiel +31 6 304 998 20

Locatie

Nysingh

Telefoonnummer +31 (0)88 752 00 00
Bezoekadres Velperweg 10
6824 BH , Arnhem

Introductie

Ik ben thuis in vastgoed, met een specialisatie in grondverwerving (onteigening, gedoogplichten en Wvg), pacht en verjaring. Met die kennis adviseer en procedeer ik voor (semi)overheden in omvangrijke infrastructurele projecten. Ook sta ik grondeigenaren bij die met overheidsingrijpen of een verjaringskwestie te maken krijgen.


Voordat ik bij Nysingh kwam werkte ik ruim vier jaar bij verschillende gemeentes en waterschappen als juridisch consultant op het gebied van grondzaken en vastgoed. Daardoor heb ik een goed gevoel voor de bestuurlijke dimensie en weet ik wat er binnen het fysieke domein speelt. Mijn cv vindt u terug op LinkedIn.


Naast mijn studie rechten rondde ik ook een master Bedrijfskunde af. Door deze brede achtergrond en mijn ervaring bij de overheid ben ik in staat om een zaak van verschillende kanten te belichten. Ik ben nauwkeurig, betrokken en prestatiegericht. Met een nuchtere en pragmatische instelling denk ik graag met mijn cliënten mee om het beste resultaat te bereiken.


Dat ik de weg ken in het onteigeningsrecht leest u ook in het Onteigeningsblog van Nysingh. Daar deel ik regelmatig nieuws, inzichten en kennis over grondverwerving. 


Meer informatie over Sharon Aaldering vindt u op de website van Nysingh.


 


 


 

Zakelijk

Rechtsgebied Vastgoedrecht, Contractenrecht, Onteigeningsrecht
Type profiel Advocaat
Particulier/zakelijk Zakelijk

Interesses

CV

Bedrijf Activiteit Periode
Nysingh Advocaat