mr. Arnold van Zandbergen

Contactgegevens

Naam mr. Arnold van Zandbergen
E-mailadres Info@dlsa.nl
Telefoonnummer 085-0240041

Locatie

Dolderman Letselschade Advocaten

Telefoonnummer 085-0240041
Faxnummer 085-0240042
Bezoekadres Herculeslaan 24
3584AB, Utrecht

Introductie

Arnold van Zandbergen heeft na het afronden van HBO MER aan de Universiteit van Nijmegen Nederlands Recht gestudeerd. Na een opleiding aan de KMA heeft hij drie jaar in de rang van kapitein als officier-jurist gewerkt bij de Koninklijke Landmacht.

Vervolgens is hij binnen het Ministerie van Defensie als proces-jurist gaan werken, waarbij hij ervaring opdeed met het behandelen van algemene rechtspositionele kwesties van militairen en burgerambtenaren. Vanwege zijn grote belangstelling voor letselschadeprocedures is hij vanaf 2007 bij de afdeling Claims van het Ministerie van Defensie gaan werken. In 2015 heeft Arnold de Grotius Academie de specialisatieopleiding Personenschade (LSA-opleiding) met goed gevolg afgerond. Met ingang van 1 september 2017 is Arnold van Zandbergen in dienst getreden bij DLSA.

Praktijkgebieden: Burger- en militaire ambtenaren (rechtspositie), militair, veteraan, Chroom 6 en burnpit.
Zakelijk

Rechtsgebied Aansprakelijkheidsrecht, Letselschaderecht, Bestuursrecht
Type profiel Jurist
Particulier/zakelijk Particulier & Zakelijk

Interesses

CV

Bedrijf Activiteit Periode
Dolderman Letselschade Advocaten Senior jurist

Artikelen

30-3-2021

Correctie- en blokkeringsrecht rapporten ABP-SMO Correctie- en blokkeringsrecht rapporten ABP-SMO Let op! Het ABP geeft militaire oorlogs- en dienstslachtoffers tegenwoordig de gelegenheid om een rapport van een verzekeringsarts van het ABP-SMO te controleren op feitelijke onjuistheden...

Meer