mr. Marjolijn van Deventer

Contactgegevens

Naam mr. Marjolijn van Deventer
E-mailadres marjolijn.vandeventer@nysingh.nl
Telefoonnummer +31 88 752 0189
Mobiel +31 6 200 370 23

Locatie

Nysingh

Telefoonnummer +31 (0)88 752 00 00
Bezoekadres Maliebaan 83
3581 CG , Utrecht

Introductie

Ik ben thuis in het bedrijfsleven, het onderwijs en de publieke sector. Met die kennis adviseer ik bestuurders, directies, HRM-afdelingen en toezichthouders over hun juridische en strategische uitdagingen. Dat doe ik onder andere op het gebied van arbeidsconflicten, partnerstructuren, herstructureringen, arbeidsvoorwaarden, (non-)concurrentie en compliance.


Een strategisch denker, juridisch scherp. Twee termen die mij goed omschrijven. Als advocaat ga ik gedegen, oplossingsgericht en praktisch te werk. Ik voel de belangen van mijn cliënten goed aan en weet ze te ‘ontzorgen’. Zodra ik aan een zaak begin, werk ik voortvarend en ga ik tot het uiterste, maar durf ik ook kritisch te zijn naar mijn cliënten. Alleen zo kun je elkaars beste sparring partner zijn, het juiste juridische pad uitstippelen en succes realiseren.


Als gecertificeerd MfN-mediator ben ik gespecialiseerd in arbeids- en samenwerkingsgeschillen. Als mediator vind ik het belangrijk dat partijen zich beiden op hun gemak voelen en onder mijn begeleiding alsnog tot een goede oplossing van hun conflict komen. Deskundigheid, voortvarendheid, professionaliteit en onafhankelijkheid staan daarbij centraal.


Naast mijn werk als advocaat en mediator verricht ik veel nevenwerkzaamheden die raakvlakken hebben met mijn specialismen. 


Op het blog van Nysingh deel ik regelmatig nieuws, inzichten en kennis over de recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en mediation. Tevens ben ik spreker bij de Nysingh Academy.


Meer informatie over de advocaat vindt u op de website van Nysingh.


 


 


 


 

Zakelijk

Rechtsgebied Arbeidsrecht
Type profiel Advocaat
Particulier/zakelijk Zakelijk

Interesses

CV

Bedrijf Activiteit Periode
Nysingh Advocaat